Het Merk “Yiwu China Commodity City” verscheen verbluffend op Times Square , New York

Op de openingsdag van de tweede China International Import Expo, op 5 november in China, werd het merk „Yiwu China Commodity City“ onthuld op Times Square in New York. Hiermee trekt het merk toeristen van over de hele wereld aan, concurreert het met voorbijgangers en wordt de focus van wereldhandel. „Yiwu voor commercie en handel, het delen van de toekomst“, Yiwu China Commodity City heeft de stem van Yiwu over de wereld uitgezonden en laat de unieke charme van de economische ontwikkeling van China zien.

Yiwu China Commodity City wordt door de Verenigde Naties, de Wereldbank en Morgan Stanley “de grootste kleine groothandelsmarkt voor grondstoffen van de wereld” genoemd. Op dit moment drijft de Yiwu-markt handel met meer dan 210 landen en regio’s over de hele wereld, en komen er elk jaar meer dan 500.000 buitenlandse handelaren naar Yiwu.

Op basis van exportvoordelen ontwikkelt Yiwu actieve importhandel. Bovendien brengt de “Yiwu China Import Commodity City Incubation Zone” ongeveer 150.000 bronproducten uit meer dan 100 landen en regio’s samen. Om de strategische transformatie van „Import en export tweewielaandrijving, binnenlandse en buitenlandse verbinding”te realiseren voor Yiwu Market, blijft Yiwu versterken en bouwen aan een import commodity handelscentrum via vele afzetkanalen.

Tegelijkertijd ervaart Yiwu ook iteraties van traditionele handel naar digitale handel. Yiwu en Alibaba gaan hand in hand om de strategische samenwerkingsovereenkomst van eWTP te ondertekenen, gezamenlijk het eWTP Global Innovation Center in Yiwu te bouwen, de innovatie en praktijk van handelspatronen tussen Yiwu en de overzeese vestigingen van het eWTP-servicesysteem te bevorderen en een wereldwijd toepasbaar eWTP-standaardiseringsregelsysteem te vormen.

Yiwu voor commercie en handel, het delen van de toekomst. Met de hoop op een beter leven, zal de nieuwe legende doorgaan.

Bedrijfsnaam: Yiwu China Commodity City

Naam contactpersoon: Yan Ziyu

Telefoon:  +86 13922218503

Email: [email protected]

Bedrijfs- of projectwebsite: http://www.cccgroup.com.cn/

Land * China